Monday, October 16, 2006

På gensyn!

Jeg tager til Kina, så kan I have det så godt. Kommer hjem på en særdeles vigtig dag, nemlig tirsdag d. 7. november, hvor der er midtvejsvalg i USA. Jeg hepper på Demokraterne. Pas (på) jer selv så længe.

4 Comments:

Blogger frederik said...

Hep hep Ulle

Vi vidste jo godt du heppede på Demokraterne - nu venter vi på analysen, på dybden, på vejledning, på hvad vi egentlig skal mene. Er det i virkeligheden en sejr for de konservative? Hvor demokratisk er demokraterne? Hvad med Lieberman? Hvad med Irak? Hvad med miljøet? Eller handler det hele bare om præsidentvalget? Og nu vi er ved det, hvem kom så styrket ud af dette valg? De mere moderate republikanske kandidater(og er McCain overhovedet moderat?), de moderate demokratiske kandidater? eller vil demokratiske græsrødder nu kører den for flertallet uspiselig i stilling? Og hvad med Hillary, tror du på hende, kan hun vinde? Og hvad med Obama, for ung, for sort, for hyped? Mange konventionelle spørgsmål - hvor er dine svar og dine insider staldtips, hvem skal vi holde øje med, hvem har vi ikke hørt om, hvad er det vi ikke ved? Kom så med det Ulrik fortæl fortæl.

Og forresten kender du den her blog , den er ganske sjov og klog http://www.michaelberube.com/index.php

Alt det bedste
Frede

November 22, 2006  
Blogger Andreas Westergaard said...

Hey UG

Jeg tænkte at jeg lige ville aflægge et kort visit på den blog som du aldrig har fortalt om. Det er jo en halvsløj pr virksomhed du har kørende når selv drengene er uvidende om dit demokratiske anprisningsprojekt og din republikanske smædekampagne. Men det ser jo udmærket og tilpas partisk ud til at jeg nok klikker mig ind på din propagandeblog fra tid til anden.
Hav det bedst og tak for sidst

Din WT

January 30, 2007  
Blogger Matthew V said...

Ulrik, I gotta be honest with you, my Danish is weak to non-existant, so this is giving me a bit of trouble. I think I figured out "Skønhed, reklame og løgnhistorier" phonetically. But the rest is a bit of a blur.

January 09, 2009  
Blogger Ulrik said...

Matt! You found my blog, which I haven't touched in a little over two years. I'd almost forgotten it was here...

Ought to pick this up again, I think. Thanks for reminding me!

January 10, 2009  

Post a Comment

<< Home